Creatieve schrijfcursussen

Workshop: FotoNanny.nl - Een fotoverslag in 2 dagen

Heeft u ook weer een fantastisch vakantie gehad en het voornemen om een mooi reisverslag te maken met de vele prachtige foto's die u ongetwijfeld heeft gemaakt. Maar heeft u geen zin om daar weer vele dagen mee bezig te zijn of heeft u nog een aantal reizen waarvan u de verslagen nog wilt maken; doe dan mee aan deze 2-daagse workshop en u heeft aan het eind een digitaal album dat vrijwel af is om gedrukt te worden.

Ik werk volgens een door mij ontwikkeld 3-stappen plan, FotoNanny.nl, waarbij je stap voor stap, simpel en snel een fotoreisverslag kunt maken, dat je vervolgens kunt gebruiken voor het maken van je album bij bijv. Hema, Albelli of Het Kruidvat.

Voor data en kosten, zie rechterkolom 

Heeft u vragen, klik hier en mail ons

 

Cursus Beeldend Schrijven op locatie

Een bijzondere cursus die plaatsvindt op een inspirerende locatie, bijvoorbeeld in een museum of park. De cursus is voor iedereen (ervaren en onervaren schrijvers). Het rode potlood wordt niet gebruikt. Het gaat niet om goed of fout, maar om het beeldend schrijven over een voorwerp, herinnering of onderwerp dat je raakt. We schrijven aan de hand van wat we zien, horen en voelen met behulp van verschillende veelal verrassende associatietechnieken. Het zal iedereen lukken een eigen kort persoonlijk verhaal te schrijven. Al menig cursist verzuchtte aan het eind van de cursus 'Nu kan ik overal over schrijven'.  

MOGELIJKHEDEN

Hele dag, 2 dagdelen of 6 avonden.

Hele dag van 10.00 - 16.00 uur.

Kosten: 110,- euro p.p (inclusief lunch)

Open inschrijving (nieuwe data volgen binnenkort)

Locatie: volgt nog

Heeft u vragen, klik hier en mail ons

Minimaal 6 en maximaal 10 deelnemers.

2 Dagdelen 's ochtends of 's middags (3 uur per dagdeel)

Kosten: 95,- euro p.p ((inclusief koffie/thee)

Open inschrijving (nieuwe data volgen binnenkort)

Locatie: volgt nog

4 avonden van 20.00 - 22.00 uur

Kosten: 90,- euro p.p (inclusief koffie/thee)

Locatie: Nieuwegein

Cursus Reisverhalen schrijven

Een goede voorbereiding is het halve werk. Dat geldt ook voor het schrijven van een reisverhaal of reisverslag. Daarom bieden wij de cursus Reisverhalen schrijven, die je helpt goed voorbereid op vakantie te gaan, zodat het maken van een reisverslag na afloop een stuk makkelijker wordt. Je krijgt tips over hoe je tijdens de reis al informatie kan verzamelen, of je wel of geen thema aan je verslag gaat verbinden en of je foto's in je reisverslag wilt opnemen. Je zult merken dat je dan misschien wel op een iets andere en vaak intensere manier je zintuigen gaat gebruiken als je een idee hebt over hoe je je reisverhaal wilt maken. Misschien heb je dan wel andere gesprekjes met mensen, stel je andere vragen en maak je andere foto's. Maar ook geven we je ideeen mee over hoe je tijdens de reis al een basis voor je verhaal of verslag kunt maken.

Voor data en kosten, zie rechterkolom 

Heeft u vragen, klik hier en mail ons