Over ons

Blom-Connect is uw partner in communicatie, overheidsparticipatie en kinderparticipatie. Wij richten ons op maatschappelijk organisaties, particuliere initiatieven, vrijwilligersorganisaties, verenigingen, mkb-ers die actief zijn in het maatschappelijke middenveld; kortom iedereen die een goed idee heeft voor zijn/haar straat, buurt, wijk of gemeente. Wij geven trainingen en workshops op maat aan verschillende doelgroepen zoals directeuren, leidinggevenden, bestuurders, vrijwilligers, initiatiefnemers of ondernemers.  

Wij zetten onze deskundigheid op het gebied van communicatie, het realiseren van samenwerkingen, organisatie, bestuurlijke ervaring binnen de lokale overheid en bij maatschappelijke organisaties, kortom; ons verbindend vermogen in om zo samen met u snel tot het beste resultaat te komen. Daarnaast richten wij ons  op startende lokale bestuurders, gemeenteraden en individuele fracties in hun communicatie met de stad.

Dit alles komt voort uit een diepe overtuiging dat het voor iedereen, die zich in wil zetten voor zijn of haar stad, dorp, wijk, buurt, straat, vereniging of organisatie, van belang is dat zij zorgen dat zij een goede gesprekspartner voor de gemeente zijn. Dat versterkt hun positie, voorkomt misverstanden, onnodige vertragingen en hinderlijke bureaucratie. Het helpt de overheid over te gaan van regisseren naar faciliteren, het helpt de overheid vertrouwen te hebben in de enorme kracht en vindingrijkheid van de samenleving en echt te leren loslaten!

Verder geven wij allerlei mediatrainingen, zoals: persberichten schrijven, het schrijven van een communicatieplan, optreden in de media etc.

Voor iedereen die van schrijven houdt zijn wij ook gespecialiseerd in het geven van creatieve schrijfcursussen waarin het niet gaat om goed of fout, maar om het vastleggen van herinneringen of het schrijven over onderwerpen die je raken. Hiervoor gebruiken we verrassende associatietechnieken. Voorbeelden van cursussen zijn; levensverhalen schrijven, reisverhalen schrijven, beeldend schrijven op locatie etc.

Wij kunnen u ondersteunen bij het schrijven van teksten of tekstwerk in zijn geheel voor u verzorgen. Hierbij kunt u denken aan het schrijven van speeches, persberichten, nieuwsbrieven, advertorials, interviews en artikelen. Ook kunnen wij de gehele productie, inclusief vormgeving, van nieuwsbrieven, kranten en andere publicaties voor u verzorgen.

     Directeur Renée Blom-Oosterhoff  FOTO: AREND BLOEMINK